Over ons

Wij weten hoe belangrijk het is een goede marktkennis te hebben van zowel verschillende vakgebieden als de mensen die erin werken. Om zodoende als een juiste intermediair een belangrijke schakel te bieden tussen de techneut en de techniek.

MidTech ondersteunt opdrachtgevers in het vervullen van de technische vacatures binnen de organisatie en weet hoe belangrijk het is de juiste mensen te vinden in de snel groeiende en veranderende wereldmarkt.

Daarnaast kiezen veel bedrijven tevens voor een flexibele inzet van capaciteit - intern of extern - om hun technische projecten te ondersteunen. Ook hierin kan MidTech voor u een belangrijke rol spelen.

Door de jaren heen hebben wij ook ontdekt dat vele techneuten, naast een uitdagende betrekking waarbij ze de juiste mix kunnen vinden tussen hoogwaardige technische producten en/of ontwikkelingen, gewoon ook een fijne werkplek zoeken. Een plek waar ze ’s ochtends graag naar toe gaan, waar ze met gelijkgestemde collega’s samenwerken, waar hun vakkundigheid wordt gewaardeerd en waar ze gewoon henzelf kunnen zijn. MidTech erkent deze combinatie als geen ander en kan putten uit een groot en gedegen netwerk om, in combinatie met een persoonlijke kennismaking, hen te helpen deze perfecte baan te vinden.

 

Wij delen je passie voor techniek !!

Midtech_MYK1

Neem gerust contact met ons op