Rob-Hin

Onze blije Medewerker Rob Hin

Posted on Posted in Projecten

Medio oktober 2015 werd ik benaderd door Bert Kruithof namens het detacheringsbureau MidTech, in samenwerking met Techni Works.
Bert had mij op Linkedin zien staan en ik voldeed aan het profiel voor een functie bij het Noord-Zuidlijn project in Amsterdam. Na een zeer prettig (telefonisch) gesprek , klikte het gelijk tussen ons en hij vroeg mij of ik er wat voor voelde om een oriënterend gesprek te willen voeren met Joost, eigenaar van Techni Works. Daar had ik natuurlijk wel oren naar, gezien mijn leeftijd van 61 jaar, om toch nog weer aan het werk te komen na sinds 7 maanden bij het UWV ingeschreven te hebben gestaan.

Zodoende had ik een week later een afspraak op een locatie in Amsterdam met Joost. Hierin werd natuurlijk besproken wat de functie inhield en ook hoe Techni Works in elkaar stak. Kortom, wederom een prettig (niet alleen zakelijk) gesprek en na een vervolggesprek, ook de financiële aspecten naar volle tevredenheid afgehandeld.

De functie als “Keur- en testmedewerker” leek op mijn lijf geschreven en hield in dat ik (voornamelijk) de papieren afhandeling van de testen die voor alle installaties op de Noord-Zuidlijn gedaan werden/worden zou verzorgen. Daar ik een gedegen elektrotechnische opleiding heb, vele jaren inspecteur NEN 1010/3140 ben geweest, maar ook ervaring op gebied van gas- en waterinstallaties en in totaal 45 jaar werkervaring heb, was het voor mij niet zo moeilijk om ook andere installaties te kunnen/willen beoordelen. Techni Works had hierin ook het volste vertrouwen in mij.

station Noorderpark
Station Noorderpark Noord-Zuidlijn (in aanbouw).

2 november ben ik begonnen en, nu ik dit op papier zet, alweer een half jaar voor de locaties station Noord, station Noorderpark en het Voorzieningengebouw t.b.v. de Noord-Zuidlijn, werkzaam ben. In die periode zijn er via Techni Works verschillende collega’s, in diverse functies, bij de Noord- Zuidlijn gedetacheerd en natuurlijk enkelen ook alweer vertrokken. Dit vanwege het feit dat het een langdurig en dynamisch project is en waarbij verschillende fases de revue passeren.

Al met al ben ik zeer blij en tevreden dat ik bij dit detacheringsbureau ben terecht gekomen. Een (nog) redelijk klein bureau dat om je geeft, zijn afspraken na komt en waar je geen nummer bent. Ook een bureau dat niet op leeftijd kijkt, maar naar ervaring, opleiding en kwaliteit.